Release your inner monkey // Slacklinen

img_20160811_095915.jpg

Heb je ook wel eens het gevoel dat je hoofd er met je gedachten vandoor gaat? Mijn gedachten vliegen dan alle kanten op. Van hemaworst naar Norwegen tot bouwplannen voor een nieuwe schuur. Wat ik ook probeer, ik krijg het daar binnen niet stil. Vooral erg vervelend als je wilt gaan slapen.
Een van de dingen die ik dan doe om mijn hoofd leeg te krijgen is slacklinen. Simpel en goed voor je balans zowel mentaal als fysiek. Slacklinen is een band die je tussen twee bomen spant om eroverheen te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een slackline en twee bomen.

img_20160811_095552.jpg

 

 

img_20160811_094932.jpg

Zoek een mooi plekje met twee stevige bomen en bevestig de slackline. Stap op het koord en focus je blik op een vast punt en release your inner monkey. Ik gebruik meestal mijn ademhaling om mijn concentatie vast te houden. Eigenlijk moet je het gewoon doen. De concentratie zorgt ervoor dat ik geen plek heb voor hemaworsten, bouwplannen en andere rond vliegende gedachten. De eerste keren zul je waarschijnlijk net een stap kunnen zetten maar oefening baart kunst!

img_20160811_095331.jpg

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. djilanb schreef:

    Ik heb dat eens geprobeerd en nadenken over andere dingen lukt inderdaad echt niet. Wat een concentratie vergt dat! Ik kwam wel 1 hele meter ver 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s