Off road reis: De Spaanse Pyreneeën

Het had een scène uit een spannende western kunnen zijn, zo tussen de grillige rotspartijen, met de gieren boven ons cirkelend in de strakblauwe lucht. Een mondharmonicaliedje zou het afmaken, maar Bruce Springsteens ‘Thunder Road’ klinkt door de speakers, voor zover we dat kunnen horen boven het geluid van de motor uit. Af en toe kraakt de porto: “Kijk eens, wat een fantastisch uitzicht links in die vallei!”


Maar erg lang kan ik niet van het uitzicht genieten, ik moet mijn ogen op de weg houden. Of, nou ja, weg… Met overal modder en grote grijnzen die met geen schuurmiddel meer weg te poetsen zijn, banen we ons een weg door de ruige natuur. Over gladde bergpaadjes en door stromende riviertjes, door kale woestijnvlaktes en dichte bossen ontdekken we de Spaanse Pyreneeën. Op weg naar het volgende kamp om met een koude cerveza terug te kijken op weer een geslaagde dag terreinrijden en ons voor te bereiden op de tocht van morgen…

Roll down the window and let the wind blow back your hair (…) Heaven’s waiting on down the tracks.”
– Bruce Springsteen

Hola, we gaan op avontuur! En jij kan nog mee op deze ontzettend gave off road trip. Adembenemende routes naar prachtige bestemmingen, onverwoeste natuur, verlaten dorpjes, spectaculaire off road tracks, leuk gezelschap, kundige begeleiding, lekker eten, slapen in je (dak)tent en thuiskomen mooie foto’s en stoere verhalen.

Praktische informatie:

Waar en wanneer?
We verzamelen op zondag 21 april in het Franse Banyuls en eindigen zondag 28 april in de buurt van Pamplona, waar je zelf natuurlijk je verblijf nog kunt verlengen als je nog geen afscheid van het mooie Spanje kunt nemen.
Kan mijn auto deze reis aan?
In principe is elke vierwielaangedreven auto prima geschikt voor dit avontuur. Twijfel je of jouw auto stoer genoeg is, neem dan even contact met ons op. Heb je zelf geen 4×4, dan kan je via ons voor een schappelijke prijs een Land Rover Defender of Discovery 2 met daktent huren. Wedden dat je die na afloop niet meer in wil leveren??
¿Cuánto cuesta?
Deze reis kost €695,- per persoon, op basis van 2 personen per auto. Dit is inclusief deskundige begeleiding van Live & Drive Travel, gebruik van de VHF radio, een hotelovernachting met diner op de eerste avond, 5 kampeerovernachtingen, koffie en thee onderweg en voorbereidende kennismakings- en informatieavond. Brandstof, maaltijden en drankjes zijn exclusief.

Wil je deze reis boeken, of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier hieronder in en we nemen snel contact met je op. Hasta Luego!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s