Finland, Mongolië en Venetië in Drenthe

Wie denkt dat je niet kan reizen tijdens Corona, is duidelijk nog nooit bij Molenbergh geweest. Wij waren 3 dagen in Finland, Mongolië en zelfs Venetië! Een uniek stukje paradijs in het Drentse land, met een yurt, een sauna, een natuurlijke vijver, en een outdoorkeuken, waar je kookt in een gietijzeren Dutch Oven boven het vuur, speciaalbiertjes en whisky drinkt bij de zonsondergang en weer fris en fruitig opstaat met een heerlijk huisgemaakt ontbijtje.

We maakten een prachtige kanotocht door een bijna verlaten Giethoorn en het natuurgebied de Weerribben. We zagen honderden bijzondere weidevogels, reeën, Hollandse luchten en vier seizoenen in één dag.

Als je een supertoffe plek zoekt om er even helemaal uit te zijn, this is it!

Lieve Jaap en Janet , ontzettend bedankt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s