September in de bergen

Potverdorie wat een mooie reis! Drie prachtige weken in de Franse en Italiaanse Alpen 🇫🇷🇮🇹 Van bossen tot bergpassages, van skipistes tot diepe ravijnen. Koeien, ezels en marmotten. Zon, onweer en nog meer zon. Toffe auto’s en dito mensen. Ik mocht een week voor 4x4vakantie.nl de kampeerreis begeleiden, daarna de hotelreis en vervolgens met de mister een mooie roadtrip van Nice , door de bergen, terug naar huis maken.

Wat een bofkont ben je, als je de prachtige Alpen over de mooiste onverharde weggetjes mag laten zien aan fijne mensen met dito auto’s 💛 Ruige rotspaden, diepe ravijnen, prachtige natuur en adembenemende uitzichten waar hoogtevrees en intens genieten hand in hand gaan…

Ga je de volgende keer mee? Check 4×4 Vakantie Reizen !

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s