Offroadjuf

on

Met Offroadjuf als apart onderdeel van mijn Life & Leaves Outdoor Company richt ik me op wat ik het allerleukste vind: met toffe mensen en fantastische auto’s in de modder spelen! De komende tijd, tussen het buitenspelen door, zal ik mijn socials @offroadjuf en deze website updaten met meer offroadgerelateerde foto’s, filmpjes en verhalen om je hopelijk te inspireren je grenzen op te zoeken én te verleggen.

Ga je mee de modder in?

Ik maak graag een programma op maat voor je, afgestemd op je ervaring, je wensen en je (leen)auto. Of je nou kennis wil maken met terreinrijden, je eigen auto beter wil leren kennen in de modder, je collega’s uit wil dagen, een champagnelunch met je vriendinnen in het bos wil, of de wereld wil ontdekken met je 4WD, ik denk graag met je mee voor 4×4-trainingen, offroadreizen en evenementen!

Groetjes,
Ilian

#offroadjuf

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s