Offroadjuf

A dirt road is a joy forever 

#offroadjuf

Zin in avontuur op vier wielen?

Met Offroadjuf als onderdeel van mijn Life & Leaves Outdoor Company richt ik me op wat ik het allerleukste vind: met toffe mensen en fantastische auto’s in de modder spelen! 

Je rijdt over zandpaden, door diepe plassen, steile heuvels op en af, je gidst elkaar door slingerpaadjes en over bruggetjes en je leert veilig achteruit heuvelafwaarts te gaan met vlinders in je buik. Je moedigt elkaar aan, de high-fives vliegen je om de oren als een manoeuvre lukt en dan wil je nog een keer. En nog een keer, en nog een keer! En met de modder op je auto en in je haar, weet je dat dit het begin is van je nieuwe hobby…

 Ga je mee de modder in?

 Ik maak graag een programma op maat voor je, afgestemd op je ervaring, je wensen en je (leen)auto. Of je nou kennis wil maken met terreinrijden, je eigen auto beter wil leren kennen in de modder, je collega’s uit wil dagen, een champagnelunch met je vriendinnen in het bos wil, of de wereld wil ontdekken met je 4WD, ik denk graag met je mee voor 4×4-trainingen, offroadreizen, evenementen, vrienden- en bedrijfsuitjes!

 

Leaves, Ilian.